مواد لازم برای پودینگ شکلاتی:
شیر یک و نیم پ
نشاسته ذرت ۲ ق غ
شکر یک سوم پیمانه
وانیل کمی
پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ
کره ۳ ق غ
طرز تهیه پودینگ شکلاتی:
برای تهیه لایه اول این دسر لذیذ , ابتدا تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود. کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید
مواد لازم برای کرم کاسترد:
شیر یک پ
شکر یک سوم پ
پودر کاسترد ۲ ق غ
کره یک ق غ
برای تهیه لایه دوم دسر مان , تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی لایه شکلاتی برزید و مجدادا در یخچال قرار دهید.
مواد لازم برای لایه سفید:
بستنی وانیلی نصف پ
آب جوش نصف پ
پودر ژله آلوورا ۲ ق غ
و در انتها برای تهیه لایه سوم دسر , پودر ژله و آب جوش را کاملا مخلوط کرده و در آخر بستنی رو اضافه کنید. سپس روی لایه کرم کاسترد بریزیو در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.برای تزئین میتوانید از انواع میوه ها، شکلات و خامه استفاده کنید.