مواد لازم :
برنج : ۳ لیوان
شوید: ۲۰۰ گرم،پاک شده و خرد شده ( از شوید خشک هم می توان استفاده کرد )
ماهی شور متوسط : ۱ عدد متوسط
کشمش : ۱ تا ۲ پیمانه
پودر لیموعمانی : ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
پیازداغ : ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس ماهی را تمیز کرده و تکهتکه کنید و در آبکش بگذارید.
برنج را بصورت کته باشوید یا آب کش تهیه می کنیم .
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.
کشمش پاک کرده و شسته می گذاریم تا آبش رفته و خشک شود و به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.
پیشنهاد سر آشپز :
میتوانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم کنید.
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی