پلو ماهی شور

مواد لازم :

برنج : ۳ لیوان

شوید: ۲۰۰ گرم،پاک شده و خرد شده ( از شوید خشک هم می توان استفاده کرد )

ماهی شور متوسط : ۱ عدد متوسط

کشمش : ۱ تا ۲ پیمانه

پودر لیموعمانی : ۱ قاشق سوپخوری

زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری

پیازداغ : ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.

سپس ماهی را تمیز کرده و تکه‌تکه کنید و در آب‌کش بگذارید.

برنج را بصورت کته باشوید یا آب کش تهیه می کنیم .

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.

کشمش پاک کرده و شسته می گذاریم تا آبش رفته و خشک شود و به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.

پیشنهاد سر آشپز :

می‌توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم کنید.

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید