پای میگو ،اسفناج و سیب
مواد لازم خمیر :
آرد سفید | ۲۵۰ گرم |
آب | ۱۲۵ گرم |
مایه خمیر | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق مربا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۴ قاشق غذا خوری |
وانیل مایع | ۲/۱ قاشق مربا خوری |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
مواد لازم داخل پای :
اسفناج تازه | ۵۰۰ گرم |
میگو | ۵۰۰ گرم |
تره فرنگی | ۱ عدد |
سیب | ۲ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه خمیر :
مایه خمیر را به همراه شکر در آب ریخته و صبر می کنیم تا مایه خمیر عمل آمده و روی سطح آب مانند کف شود . سپس ما بقی مواد را بجز آرد اضافه می کنیم تا مایع یکدست درست شود . آرد را آهسته و در طی سه مرحله می ریزیم تا خمیر یک نواختی درست شود که به دست نچسبد . روی خمیر نایلون می کشیم و ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا مایه خمیر عمل کرده و خمیر در اصطلاح ور آید . اسفناج ها را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی ریخته و با حرارت ملایم بدون آب بپزید و کنار بگذارید . یک ظرف آبجوش آماده کنید و میگو ها را فقط به مدت ۲ دقیقه در آب خوش قرار دهید و بعد از آب جوش در آورید . حالا در یک ماهی تابه کره را ریخته و بعد تره فرنگی و سیب برشخرده را اضافه کنید و با حررات بالا تفت دهید . نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها میگو ها و اسفناج را هم اضافه می کنیم و نمک و فلفل آنرا اندازه می کنیم . حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم . یک قسمت آنرا در ظرف مخصوص فر بشکلی پهن می کنیم که تا لبه های بالا ی ظرف از خمیر پوشیده شود . مواد آماده شده را روی آن پهن می کنیم . بقیه خمیر را با وردنه باز می کنیم و برروی ظرف می کشیم . البته می توان انواع شکل ها را به دلخواه درست کرد . برای رو مال هم یک عدد تخم مرغ را با ۱ قاشق شیر مخلوط می کنیم و روی خمیر را رو مال می کنیم . ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم تا پای ما آماده شود .قبل از سرو باید ۱۰ دقیقه صبر کنید . در کنار دوستان از پای اسفناج لذت ببرید . نوش جان