پای میگو ،اسفناج و سیب

 

پای میگو ،اسفناج و سیب

مواد لازم خمیر :

آرد سفید ۲۵۰ گرم
آب ۱۲۵ گرم
مایه خمیر ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری
وانیل مایع ۲/۱ قاشق مربا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری

مواد لازم داخل پای :

اسفناج تازه ۵۰۰ گرم
میگو ۵۰۰ گرم
تره فرنگی ۱ عدد
سیب ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر :

مایه خمیر را به همراه شکر در آب ریخته و صبر می کنیم تا مایه خمیر عمل آمده و روی سطح آب مانند کف شود . سپس ما بقی مواد را بجز آرد اضافه می کنیم تا مایع یکدست درست شود . آرد را آهسته و در طی سه مرحله می ریزیم تا خمیر یک نواختی درست شود که به دست نچسبد . روی خمیر نایلون می کشیم و ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا مایه خمیر عمل کرده و خمیر در اصطلاح ور آید . اسفناج ها را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی ریخته و با حرارت ملایم بدون آب بپزید و کنار بگذارید . یک ظرف آبجوش آماده کنید و میگو ها را فقط به مدت ۲ دقیقه در آب خوش قرار دهید و بعد از آب جوش در آورید . حالا در یک ماهی تابه کره را ریخته و بعد تره فرنگی و سیب برشخرده را اضافه کنید و با حررات بالا تفت دهید . نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها میگو ها و اسفناج را هم اضافه می کنیم و نمک و فلفل آنرا اندازه می کنیم . حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم . یک قسمت آنرا در ظرف مخصوص فر بشکلی پهن می کنیم که تا لبه های بالا ی ظرف از خمیر پوشیده شود . مواد آماده شده را روی آن پهن می کنیم . بقیه خمیر را با وردنه باز می کنیم و برروی ظرف می کشیم . البته می توان انواع شکل ها را به دلخواه درست کرد . برای رو مال هم یک عدد تخم مرغ را با ۱ قاشق شیر مخلوط می کنیم و روی خمیر را رو مال می کنیم . ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم تا پای ما آماده شود .قبل از سرو باید ۱۰ دقیقه صبر کنید . در کنار دوستان از پای اسفناج لذت ببرید . نوش جان

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید