پای مرغ
مواد لازم :
بیسکوئیت کره ای | به میزان لازم |
تره فرنگی خردشده | ۱ فنجان (۳ عدد متوسط)، یا ۱ عدد پیاز |
قارچ تازه ورقه شده | ۱ فنجان |
کرفس خرد شده | ¾ فنجان ( ۲/۱ – ۱ ساقه ( |
فلفل قرمز شیرین خرد شده | ½ فنجان ( ۱ عدد کوچک ( |
کره یا مارگارین | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۳/۱ فنجان |
ادویه ی مخصوص خوراک مرغ | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
آب مرغ | ½ -۱ فنجان |
خامه ی کم چرب یا شیر | ۱ فنجان |
مرغ پخته و خرد شده | ½ -۲ فنجان |
نخود فرنگی یامخلوط نخود فرنگی و هویج | ۱ فنجان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
طرز تهیه :
در یک قابلمه ی بزرگ تره فرنگی، قارچ، کرفس و فلفل شیرین را روی کره ی گرم شده بریزید و ۴ تا ۵ دقیقه یا تا وقتی که این سبزیجات نرم شوند بپزید. سپس آرد را با ادویه ، نمک، و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی سبزیجات پخته شده بریزید و هم بزنید. آب مرغ و مخلوط شیرو خامه را یکجا اضافه کنید. همه ی مواد را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قل بزند و غلیظ شود. سپس مرغ و نخودفرنگی راهم به آنها اضافه کنید. اکنون غذا را در دو ظرف مثلثی شکل فر بکشید .
تخم مرغ را خوب بزنید و با قلم مو روی بیسکوئیت ها بمالید و بعد بیسکوئیت ها را تا نیمه در غذا به شکل دلخواه فرو کنید . درصورت تمایل می توانید نیمه ای از بیسکوئیت ها که از غذا بیرون می ماند را به اشکال مختلف برش زده و فرم دهید. و دوباره روی آن تخم مرغ بزنید.
ظرف غذا را ( بدون سرپوش ) به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر باحرارت ۴۰۰ درجه ی فارنهایت بگذارید تا روی غدا برشته و طلایی شود.