پاناکوتا مرغ
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ | ۳ عدد |
سس خردل | ۱ قاشق سوپ خوری |
نان ایتالیایی خرد شده | یک فنجان |
پنیر پارمزان کم چرب | ۴/۱ فنجان |
مرغ پوست کنده بدون استخوان | ۴ قطعه |
سس سرکه و نمک گرم | ۴/۳ فنجان |
سالاد کلم فرانسوی | به دلخواه |
طرز تهیه :
فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید . سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را مخلوط و آن را در ظرف دیگری پهن کنید.مرغها را در ظرف خرده نان ها و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید. سینی فر را در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود بسته به نوع فر و دمای آن چند دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند. غذا حاضر است حالا آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید میتوانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.