پاستای گیاهی

مواد لازم :

گل کلم : یک عدد کوچک
قارچ خرد شده : ۲۲۵ گرم
روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به اندازه کافی
پاستا به شکل دلخواه : ۲۲۵ گرم
سیر رنده شده : یک حبه
تخم مرغ : ۲عدد
پنیر رنده شده پارمیزان : نصف پیمانه
جعفری خرد شده : یک قاشق غذاخوری

26--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---Vegetable-pasta-1--پاستای-گیاهی

طرز تهیه پاستای گیاهی :

گل کلم را به صورت گل های کوچک خرد کنید و همراه با قارچ در روغن، نمک و فلفل بغلتانید.
سپس روی سینی حاوی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت ۳۰دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا کاراملی شود.
وسط پخت سبزیجات را هم بزنید. سیر را در کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
تخم مرغ، پنیر، نمک و فلفل و جعفری را با هم مخلوط کنید.
پاستا را طبق دستور روی جعبه بپزید و آب کش کنید. کمی از آب پاستا را نگه دارید.
پاستا، مخلوط تخم مرغ، گل کلم و قارچ را در قابلمه مخلوط کنید و کمی آن را گرم کنید؛ در صورت نیاز می توانید از مقداری آب پاستا نیز استفاده کنید.

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید