فراموش نکنید قبل از گذاشتن هویج دریخچال سر هویج را ببرید زیرا نوک هویج،رطوبت هویچ را گرفته آن را خشک و پلاسیده
می کند.
لیمو را پیش از آبگیری مدت ۱۵ دقیقه درون آب داغ بیندازید،
آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد…
اگر اندکی نمک به داخل تابه بریزید از پاشیدن و پخش شدن روغن به اطراف جلوگیری به عمل خواهد آمد.
قبل از بریدن پنیر، همیشه کارد را گرم کنید.ملاحظه خواهید کرد که پنیر به آسانی و درست مانند کره بریده خواهد شد.
اگر داخل کیسه نان یک پر ساقه کرفس بیندازید،نان را برای مدت بیشتری تازه نگه خواهد داشت.
اگر می خواهید گوشت سفت را نرم کنید،روی همه قسمتهای آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید مدت دو ساعت بماند.سپس بپزید.
اگر می خواهید املت شما پف کرده منظره جالبی پیدا کند،قبل از زدن تخم مرغ،مقدار بسیار کمی نشاسته ذرت اضافه کنید.
برای آنکه گل کلم شما سفید و درخشان شود،در حین پختن مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید.