مواد لازم :
آرد نخود چی خیلی نرم | ۵۰۰ گرم |
پودر شکر | ۲۵۰ گرم |
روغن | ۳۰۰ گرم |
هل ساییده شده | ۱قاشق چایخوری |
طرز تهیه نان نخودچی:
خاکه قند و آرد نخودچی و هل ساییده شده را با هم مخلوط می کنیم . روغن را میریزیم و خوب مالش می دهیم تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود. بهتر است خمیر را در یک کیسه نایلون چند ساعت بگذاریم بماند تا شیرینی بهتر و راحتتر تهیه شود . خمیر را روی میز بقطر یک سانتی متر باز می کنیم و با قالبهای کوچک مخصوص نان نخود چی قالب می زنیم و نانهای قالب زده را در سینی می چینیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت می پزیم نانها باید کمی طلایی شوند ولی رنگ آنها نباید زیادی برگردد . باید اجازه دهیم تا کاملا خنک شوند بعد آنها را از سینی جدا کرد .