مواد لازم :
میگو | ۱ کیلو |
آبلیمو | ۱ قاشق غذا خوری |
ماست | دو قاشق سوپخوری |
پیاز | یک عدد |
آرد | ۲/۱لیوان |
تخم مرغ | یک عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
طرز تهیه میگو پفکی :
اول میگو را پوست کنده آن را تمیز میکنیم و خوب می شوییم . سپس پیازرا رنده کرده و آب آن را جدا می کنیم. مقداری آبلیمو و فلفل سیاه را با آب پیاز مخلوط می کنیم و میگو ها را در آن می غلطانیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . برای سس مخصوص میگو پفکی آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک را با مخلوط م کنیم . سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته ودو باره نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم .
یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و بگذارید داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد .