مواد لازم :
نشاسته | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۴۰۰ گرم |
آب | ۱.۵ لیتر |
گلاب | ۰.۵ فنجان |
روغن | ۱۰۰ گرم |
هل | ۵۰ گرم |
طرز تهیه :
نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید بعد شکر و گلاب را اضافه میکنیم و دانه های هل را میشوئیم و داخل آن می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میکنیم و مسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود , باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شود ، بطوریکه خط قاشق روی مایه محو نشود ، بعد در دیس میریزیم و بعد از سرد شدن بصورت لوزی می بریم . در صورت تمایل می
توان در این مایه ۱۰۰ گرم خلال بادام بود داده بریزیم .
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی