مرغ سوخاری اسپایسی
مواد لازم
ماست | ۲/۱ پیمانه |
سیر ریز خرد شده | ۲ حبه |
ادویه مخصوص مرغ | ۱ قاشق غذا خوری |
سس تند (مانند سس تاباسکو) | ۱ قاشق غذا خوری |
ران مرغ بدون پوست | ۱.۵ کیلو گرم |
آرد | ۱پیمانه |
کنجد | ۲ قاشق غذا خوری |
پاپریکا | ۲ قاشق غذا خوری |
برگ آویشن خشک شده | ۲ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
روغن زیتون | به میزان لازم برای سرخ کردن |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه مرغ سوخاری اسپایسی :
ماست، ادویه کاری ، سیر و سس تند را داخل یک کاسه کم عمقی ریخته و با هم زن آنقدر می زنیم تا کاملاً یک دست شوند.
مرغ ها را داخل آن می غلتانیم تا کاملاً با این مخلوط پوشیده شوند. سپس روی آن را پوشانده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه و حد اکثر ۸ ساعت آن را در یخچال قرار می دهیم تا کاملاً مزه دار شود.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. کف یک سینی فر را با فویل می پوشانیم. روی آن یک توری فلزی یا سینی مشبک قرار داده و آن را با روغن کمی چرب می کنیم.
آرد، کنجد، پاپریکا، آویشن، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه ریخته و آنها را با هم مخلوط می کنیم. مرغ های مزه دار شده را به همراه این مخلوط داخل یک کیسه پلاستیکی ریخته و در آن را می بندیم، سپس آن را تکان می دهیم تا سطح مرغ ها با مخلوط آرد پوشیده شود. بعد مرغ ها را روی توری می چینیم و کمی روغن روی آن ها اسپری می کنیم.
مرغ ها را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا کاملاً پخته و رنگ آن طلائی– قهوه ای شود. سپس پس از آماده شدن آنها را با سس تاباسکو یا هر سس تندی که دوست داریم سرو می کنیم.