مواد لازم :
هویج | ۲ عدد |
سینه مرغ | ۲۵۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
تره فرنگی | ۱ عدد |
آرد | ۱۰۰ گرم |
شیر نارگیل | یک قوطی |
روغن کنجد | به مقدار لازم |
نارگیل رنده شده | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
مرغ با لیمو و شیر نارگیل :
سینه های مرغ را به اندازه قوطی کبریت برش می زنیم . تره فرنگی ها را بعد از شستن اجازه می دهیم آب آن خشک شود . هویج ها و پیاز را هم نگینی خرد می کنیم . پیاز را در تابه می ریزیم و به همراه مقداری روغن کنجد سرخ می کنیم . مرغ ها را در آرد می غلطانیم و به همراه پیاز ها سرخ می کنیم تا رنگ آنها تغییر کند .تره فرنگی و هویج را هم باز در مقداری آرد می غلطانیم و به مرغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . نمک را می ریزم .شیر نارگیل را می ریزیم و فقط با مقدار نیم استکان آب اجازه می دهیم مرغ بپزد . ۲ دقیقه قبل از سرو غذا ، پودر نارگیل را به غذا اضافه می کنیم . از این غذا در کنار کته لذت ببرید .