مرغ با سس قارچ
مواد لازم :
سینه مرغ | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط | ۱ عدد خرد شده |
سیر | ۲ حبه |
آویشن | نصف قاشق چایخوری |
پودر سبزیجات معطر | ۲- ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سس قارچ :
قارچ | ۲۵۰ گرم |
خامه | ۴/۳ پیمانه |
سس سویا | یک قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | یک قاشق غذاخوری |
کره | یک قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
- فر را از قبل با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید . هر کدام از سینه مرغ ها را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. روی سینههای مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید. پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود. تکههای سینه مرغ را به تابه پیاز سرخ شده اضافه کنید و هر طرف آنها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید. مرغها را درون یک ظرفمخصوص فر قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید . روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
حالا در یک تابه جداگانه، قارچها را درون روغن زیتون، با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید. آرد ذرت و کره را به آرامی به مخلوط قارچ اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.
بعد از ۱۰ دقیقه مرغ را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بکشید و با سس قارچ تزئین کنید .
نوش جان