ماکارونی با انگور و پنیر محلی

ماکارونی با انگور و پنیر محلی

مواد لازم :

ماکارونی ۴۰۰ گرم
پنیر محلی ۲۰۰ گرم
انگور سفید ۱۰۰ گرم
شیر کم چرب نصف لیوان
کره ۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر پارمسان برای تزئین
کنجد برای تزئین

طرز تهیه :

ماکارونی را آب جوشی که مقداری نمک در آن ریخته ایم می جوشانیم و آبکش می کنیم . در تابه ای کره را می ریزیم و سیر ها را که خرد کرده ایم اضافه می کنیم تا سرخ شود و قهوه ای رنگ شود . سیر های سرخ شده را از تابه بیرون می آوریم و پنیر های تکه شده را می ریزیم و شیر را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پنیر آب شود و کرم مانند شود . نیمی از انگور ها را از وسط دو نیم می کنیم و به سس اضافه می کنیم . ماکارونی آبکش شده را به سس اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم . در صورت تمایل نمک و فلفل آنرا اندازه می کنیم . در ظرف مورد نظر می کشیم و مقداری پنیر پارمسان و کنجد می ریزیم . پنیر محلی با انگور سفید تستی بسیار لذیذ و خوشمزه دارد . امتحان کنید و لذت ببرید .

 

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید