ماکارونی با انگور و پنیر محلی
مواد لازم :
ماکارونی | ۴۰۰ گرم |
پنیر محلی | ۲۰۰ گرم |
انگور سفید | ۱۰۰ گرم |
شیر کم چرب | نصف لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پنیر پارمسان | برای تزئین |
کنجد | برای تزئین |
طرز تهیه :
ماکارونی را آب جوشی که مقداری نمک در آن ریخته ایم می جوشانیم و آبکش می کنیم . در تابه ای کره را می ریزیم و سیر ها را که خرد کرده ایم اضافه می کنیم تا سرخ شود و قهوه ای رنگ شود . سیر های سرخ شده را از تابه بیرون می آوریم و پنیر های تکه شده را می ریزیم و شیر را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پنیر آب شود و کرم مانند شود . نیمی از انگور ها را از وسط دو نیم می کنیم و به سس اضافه می کنیم . ماکارونی آبکش شده را به سس اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم . در صورت تمایل نمک و فلفل آنرا اندازه می کنیم . در ظرف مورد نظر می کشیم و مقداری پنیر پارمسان و کنجد می ریزیم . پنیر محلی با انگور سفید تستی بسیار لذیذ و خوشمزه دارد . امتحان کنید و لذت ببرید .