ماهی قزل آلا در فر
مواد لازم خمیر :
ماهی قزل آلا | برای هر نفر ۱ عدد |
گوجه فرنگی حلقه شده | ۲ عدد |
لیمو ترش تازه حلقه شده | ۱ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
پودر زنجبیل | به مقدار لازم |
سیر و شوید تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این صورت است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، سیر تازه را از وسط نصف کرده و روی آن بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم ماهی قرار بدهید . حالا ماهی را یک ساعت داخل یخچال بگذارید بماند .بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن روی آن بمالید. روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت ۲۵۰- ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه ماهی پخته می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .