ماهی قزل آلا در فر

ماهی قزل آلا  در فر

مواد لازم خمیر  :

ماهی قزل آلا برای هر نفر ۱ عدد
گوجه فرنگی حلقه شده ۲ عدد
لیمو ترش تازه حلقه شده ۱ عدد
نمک به مقدار لازم
پودر زنجبیل به مقدار لازم
سیر و شوید تازه به مقدار لازم

طرز تهیه  :
بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این صورت است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، سیر تازه را از وسط نصف کرده و روی آن بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم ماهی قرار بدهید . حالا ماهی را یک ساعت داخل یخچال بگذارید بماند  .بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن روی آن بمالید. روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت ۲۵۰- ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه ماهی پخته می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید