ماش پلو

طرز پخت ماش پلو, نحوه پخت برنج و ماش

مواد لازم جهت :

ماش  نصف پیمانه
 برنج یک پیمانه
گوشت چرخ کرده  ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
 زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
 پیاز داغ طلایی بدون روغن ۲ قاشق غذا خوری
روغن  ۲ قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
آب ۲ پیمانه

طرز تهیه ماش پلو:
۱_ ماش را با آب بپزید و نمک و لی نگذارید له شود .

۲_ برنج را با آب و کمی نمک خیسانده و پس از دو ساعت با روغن روی حرارت گذاشته و یکی دو بار به آرامی هم بزنید قبل از اینکه آب آن بطور کامل تبخیر شود ماش ها را به آن اضافه کنید . وقتی آب آن تبخیر شد روی  شعله پخش کن گذاشته و حرارت را کم کنید تا دم بکشد . در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن در پلوپز بریزید و پخت کته را با آن انجام دهید.
۳ _گوشت چرح کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وفلفل و یک عدد سیر رنده شده تفت داده ،سپس نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شده و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید .

مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج کشیده و یا روی برنج تزئین کنید .

پیشنهاد سر آشپز : می توان گوشت چرخ شده را اول سرخ کرده بعد از مرحله ۲ ادامه بدهیم . ( دمی ماش تهیه کردیم )

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید