لازانیا مخصوص

لازانیا مخصوص

 مواد لازم :

 

خمیر لازانیای نپخته ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده بدون چربی نیم کیلو
سوسیس ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیر خرد شده ۲ حبه
گوجه فرنگی خرد شده ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق
سس گوجه فرنگی ۱ پیمانه
آب نیم لیوان
شکر ۲ قاشق غذا خوری
پنیر موتزارلا خرد شده ۵۰۰ گرم
پنیر چدار خرد شده ۲۵۰ گرم
پنیر پارمسان رنده شده ۲۵۰ گرم
برگ ریحان خشک شده ۱ قاشق چایخوری
رازیانه، ادویه لازانیا ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده ۴ قاشق

طرز تهیه:

برای تهیه لازانیای مخصوص، ابتدا درجه فر را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

در یک تابه، سوسیس را خرد کرده و روی حرارت کمی تفت دهید . در تابه ای دیگر، گوشت چرخ شده، پیاز و سیر خرد شده را روی حرارت متوسط تفت داده تا قهوه ای شود و به ترکیب قبل اضافه کنید، کمی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند . گوجه فرنگی های خرد شده، رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و آب را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید . شکر، ریحان، رازیانه، ادویه، نمک، فلفل و ۲ قاشق غذاخوری جعفری را اضافه کنید و هنگامی که آب بجوش آمد، درب ظرف را ببندید و حدودا به مدت یک و نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شوند . یک قابلمه بزرگ را تا نیمه از آب پر کنید و کمی نمک در آن بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید . خمیر لازانیا را در آب جوش به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. آن را آبکشی کنید و با آب سرد بشویید. (می توانید از لازانیای نیمه آماده نیز استفاده کنید.)در یک کاسه بزرگ، پنیر ریکوتا یا فتا را با باقی مانده جعفری و کمی نمک مخلوط کنید .

کف ظرف را از خمیر لازانیا می چینیم و با سس گوشت خوب پوشش دهید یک لایه از مخلوط پنیر را بر روی آن  بریزید. یک لایه از برش پنیر موزارلا را بر روی بقیه مواد قرار دهید. پنیر رنده شده پارمزان را بر روی مواد بپاشید . همین کار را دوباره تکرار کنید و در نهایت با پنیر رنده شده پارمیزان کار را تمام کنید .لازانیای مخصوص را درون فر که قبلا گرم کرده اید، به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا آماده شود. بعد از فر خارج نموده و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا سرد شود . غذا برای سرو آماده است .

Check Also

پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

مواد لازم : ژله انار : یک بسته انار : یک عدد خامه :۲۰۰ گرم ...

دیدگاهتان را بنویسید