لازانیای اسفناج
مواد لازم :
لازانیا نیمه آماده | ا بسته (۴۰۰ گرم) |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
قارچ تازه خرد شده | ۱ پیمانه |
پیاز خرد شده | ۱ پیمانه |
سیرخرد شده | ۳ حبه |
اسفناج تازه | ۲ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
پونه خشک | ۱ قاشق چایخوری |
برگ ریحان خشک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر موتزارلا رنده شده | ۳ پیمانه |
سس اسپاگتی | ۳ پیمانه |
پنیر پارمسان رنده شده | ۱ پیمانه |
طرز تهیه:
برای تهیه لازانیای اسفناج، ابتدا فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
یک تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود. قارچ، ریخته و تفت
می دهیم آن را کنار بگذارید تا سرد شود. اسفناج را به مدت ۵ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آب آن را خالی کنید و سپس کمی آن را فشار دهید تا آب آن خارج شود. اسفناج را ریز ریز کنید. اسفناج، نمک، پونه، ریحان، فلفل و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید. مخلوط قارچ را اضافه کنید و خوب هم زنید . یک لایه لازانیا را در ظرف مورد نظر و مخصوص فر بچینید. یک سوم از مخلوط پنیر و اسفناج را بر روی آن بریزید . ۱ پیمانه پنیر موتزارلا و ۱/۳ پیمانه، پنیر پارمسان را روی آن بپاشید. ۱ پیمانه سس اسپاگتی بر روی پنیر بریزید و همین لایه بندی را با باقیمانده مواد تکرار نمایید. روی ظرف را را با فویل آلومینیوم یپوشانید و در فر به مدت ۱ ساعت قرار دهید . لازانیای اسفناج را از فر خارج نموده و برش داده، سرو کنید.