لازانیای اسفناج

لازانیای اسفناج

 

مواد لازم :

 

لازانیا نیمه آماده ا بسته (۴۰۰ گرم)
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
قارچ تازه خرد شده ۱ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ پیمانه
سیرخرد شده ۳ حبه
اسفناج تازه ۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
پونه خشک ۱ قاشق چایخوری
برگ ریحان خشک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و قرمز ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر موتزارلا رنده شده ۳ پیمانه
سس اسپاگتی ۳ پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده ۱ پیمانه

طرز تهیه:

برای تهیه لازانیای اسفناج، ابتدا فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

یک تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود. قارچ، ریخته و تفت
می دهیم آن را کنار بگذارید تا سرد شود. اسفناج را  به مدت ۵ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آب آن را خالی کنید و سپس کمی آن را فشار دهید تا آب آن خارج شود. اسفناج را ریز ریز کنید. اسفناج، نمک، پونه، ریحان، فلفل و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید. مخلوط قارچ را اضافه کنید و خوب هم زنید .  یک لایه لازانیا را در ظرف مورد نظر و مخصوص فر بچینید. یک سوم از مخلوط  پنیر و اسفناج را بر روی آن بریزید . ۱ پیمانه پنیر موتزارلا و ۱/۳ پیمانه، پنیر پارمسان را روی آن بپاشید. ۱ پیمانه سس اسپاگتی بر روی پنیر بریزید و همین لایه بندی را با باقیمانده مواد تکرار نمایید. روی ظرف را را با فویل آلومینیوم یپوشانید و در فر به مدت ۱ ساعت قرار دهید . لازانیای اسفناج را از فر خارج نموده و برش داده، سرو کنید.

Check Also

پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

مواد لازم : ژله انار : یک بسته انار : یک عدد خامه :۲۰۰ گرم ...

دیدگاهتان را بنویسید