قارچ شکم پر با اسفناج
مواد لازم :
قارچ بزرگ | ۸ عدد |
پنیر خامه ای | ۱ و نیم پیمانه |
پنیر موزارلا رنده شده | ۱ و نیم پیمانه |
فلفل دلمه ای کباب شده | ۲ عدد |
اسفناج پخته | ۱ و نیم پیمانه |
نمک و فلفل | ۱ قاشق غذا خوری |
سیر له شده | ۲ عدد |
طرز تهیه :
داخل قارچ ها رو خالی می کنیم. فلفل دلمه ای کباب شده را با قطعات کوچک تقسیم می کنیم . بقیه مواد رو مخلوط و نمک و فلفلش رو تنظیم می کنیم. فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم تا مخلوط خمیر مانندی بدست آید . فر رو با درجه ۱۷۵ روشن می کنیم.شکم قارچ ها را از مواد پر می کنیم و بین ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر می پزیم تا پنیر ها آب و کمی برشته بشن .( البته با توجه به نوع فر زمان کم یا زیاد می شود )