فیله مرغ پفکی

 

مواد لازم

فیله مرغ ۵ تکه
ماء الشعیر یک پیمانه
آب یک پیمانه
آرد ۵/۱ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز و سیاه ۲/۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۴/۱ قاشق چایخوری
 پودر سیر یک قاشق چایخوری
 روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:

در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد. ۲۰ دقیقه زمان دهید تا پکینگ پودر در مخلوط عمل کند تا بهتر پف کند . در ظرفی فیله های مرغ را به صورت نواری و بلند برش دهید، همراه نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل مزه دار کنید . بعد از یک ساعت  فیله ها را تک تک داخل مواد و بعد در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید.

این غذا را همراه با سس تارتار سرو کنید. دستور تهیه ی سس تار تار قبلا در سایت داده شده است .

 

 

Check Also

پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

مواد لازم : ژله انار : یک بسته انار : یک عدد خامه :۲۰۰ گرم ...

دیدگاهتان را بنویسید