مواد لازم
فیله مرغ | ۵ تکه |
ماء الشعیر | یک پیمانه |
آب | یک پیمانه |
آرد | ۵/۱ پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
فلفل قرمز و سیاه | ۲/۱ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ۴/۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | یک قاشق چایخوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
طرز تهیه:
در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد. ۲۰ دقیقه زمان دهید تا پکینگ پودر در مخلوط عمل کند تا بهتر پف کند . در ظرفی فیله های مرغ را به صورت نواری و بلند برش دهید، همراه نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل مزه دار کنید . بعد از یک ساعت فیله ها را تک تک داخل مواد و بعد در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید.
این غذا را همراه با سس تارتار سرو کنید. دستور تهیه ی سس تار تار قبلا در سایت داده شده است .