فیله ماهی قزل آلا
مواد لازم:
ماهی قزل آلا | ۴عدد |
آرد سوخاری | ۱پیمانه |
نمک وفلفل | بمیزان لازم |
زعفران سائیده شده | نصف قاشق چایخوری |
روغن مایع | نصف لیوان |
طرز تهیه:
ابتدا فلس ماهی را گرفته و ماهی را از زیر شکم چاک داده محتویات داخل شکم ماهی را خالی کرده تمیز بشوئید چاک زیر شکم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. ماهی را بصورت صفحه ای بازکنید و آنرا فیله کنید با چاقو تیز تیره وسط واستخوانهای آن را جدا کنید .
به ماهی ها بطور یکنواخت زعفران زده مقداری نمک و فلفل بزنید بعد از ۳۰ دقیقه آرد ,مقداری نمک وفلفل را در ظرفی مخلوط کرده دو طرف ماهی را درآن بغلتانید و از طرف شکم در روغن داغ سرخ کنید , یک طرف که سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود.
نکته : اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز کیفیت ظاهری آن کاسته خواهد شد.