فوندو پنیری

(پیش غذا به سبک مکزیک)

مواد لازم برای ۳۶ عدد:

• ۴۱۰ گرم گوجه‌فرنگی خرد شده
• ۲/۳ پیمانه پیاز خرد شده
•نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد شده
• ۱۱۰ گرم فلفل چیلی سبز خرد شده
• ۳ پیمانه پنیر مونتری
• ۳ پیمانه پنیر مکعبی خرد شده
• نان تست
• شیر
29--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---cheese-fondue-2--فوندو-پنیری

 

 

 

 

 

 

29--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---cheese-fondue-1--فوندو-پنیری

 
طرز تهیه فوندو پنیری:

۱.در یک قابلمه، گوجه‌فرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر مونتری و پنیر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
۲.در قابلمه را بگذارید و ۳ تا ۴ ساعت با حرارت کم یا دو ساعت با حرارت ملایم آنها را بپزید.
۳. فونده را به همراه نان تست سرو کنید. اگر فونده سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود.

 

 

نمونهای دیگر فوندو

29--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---beard-fondue-4--فوندو-نان

 

 

29--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---cheese-fondue-3--فوندو-پنیری

Check Also

دو پیازه میگو

مواد لازم: میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ...

دیدگاهتان را بنویسید