عدس سالاد پرتغال و انار

عدس سالاد پرتغال و انار

مواد لازم :

عدس پخته ۳۰۰ گرم
اسفناج تازه ۱۰۰ گرم
کرفس ۱ ساقه
پرتغال ۲ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد
انار دانه شده ۱ پیمانه
آب انار و پرتغال ۱ لیوان
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا آماده کردن پرتغال است که باید پوست آنرا گرفته و آنرا فیله کنیم . اسفناج را بعد از تمیز کردن و شستن کنار گذاشته تا آب آن گرفته شود . در کاسه بزرگی اسفناج را برش های بزرگ می زنیم . عدس ، انار دانه شده ، پرتغال پرک شده ، کرفس و پیاز خرد شده را می ریزیم . در ظرف دیگری نصف لیوان آب پرتغال ، روغن زیتون به دلخواه مقداری نمک و فلفل و نصف لیوان آب انار را با هم مخلوط می کنیم و روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم . مقدار ترشی آن بسته به نوع آب انار انتخاب شده دارد اگر می خواهید سالاد مزه ترش داشته باشد می توانید از آب انار ترش استفاده کنید . سالاد را بعد از ۱۰دقیقه در ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید .

 

 

Check Also

دو پیازه میگو

مواد لازم: میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ...

دیدگاهتان را بنویسید