عدس سالاد پرتغال و انار
مواد لازم :
عدس پخته | ۳۰۰ گرم |
اسفناج تازه | ۱۰۰ گرم |
کرفس | ۱ ساقه |
پرتغال | ۲ عدد |
پیاز قرمز | ۱ عدد |
انار دانه شده | ۱ پیمانه |
آب انار و پرتغال | ۱ لیوان |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
ابتدا آماده کردن پرتغال است که باید پوست آنرا گرفته و آنرا فیله کنیم . اسفناج را بعد از تمیز کردن و شستن کنار گذاشته تا آب آن گرفته شود . در کاسه بزرگی اسفناج را برش های بزرگ می زنیم . عدس ، انار دانه شده ، پرتغال پرک شده ، کرفس و پیاز خرد شده را می ریزیم . در ظرف دیگری نصف لیوان آب پرتغال ، روغن زیتون به دلخواه مقداری نمک و فلفل و نصف لیوان آب انار را با هم مخلوط می کنیم و روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم . مقدار ترشی آن بسته به نوع آب انار انتخاب شده دارد اگر می خواهید سالاد مزه ترش داشته باشد می توانید از آب انار ترش استفاده کنید . سالاد را بعد از ۱۰دقیقه در ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید .