مواد لازم :
· کره | ۱۵۰گرم |
· نمک | ۱/۸ قاشق چای خوری |
· شکر | ۱ پیمانه |
· تخم مرغ بزرگ | ۳ عدد |
· پودر وانیل | ۲/۱ قاشق چای خوری |
· آرد شیرینی | یک و نیم پیمانه |
· کشمش | ۱ پیمانه |
طرز تهیه شیرینی کشمشی :
در ابتدا شکر ، کره آب شده و عصاره وانیل را با مقدار کم نمک مخلوط میکنیم . آرد الک شده را کم کم به آن اضافه میکنیم . تخم مرغ را دانه دانه اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم تا خمیر یکدست شود در این مرحله کشمش را اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کشمش بصورت مساوی در همه جای خمیر پخش شود . خمیر را به اندازه های مساوی روی کاغذ پوستی مخصوص شیرینی باز میکنیم .فر را با دمای ۱۳۰ روشن و گرم می کنیم . هرورق کاغذ پوستی را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر قرار میدهیم تا دور شیرینی ها کمی طلایی شود . بعد از این زمان صبر می کنیم تا خنم شود بعد از کاغذ پوستی جدا می کنیم .