شیرینی توت
مواد لازم:
بادام | ۲لیوان |
پودر قند | ۲لیوان |
گلاب | ۸الی ۱۰ قاشق |
شکر | به میزان لازم |
خلال پسته | به میزان لازم |
تخم خرفه | به میزان لازم |
طرز تهیه:
بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .بعد پودر قند و گلاب را اضافه کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید ( هر شکل دیگری هم بخواهید می توانید درست کنید ) و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.
نکته : این پایه اولیه است . می توان با اضافه کردن کمی رنگ مجاز خوراکی به رنگ های دیگر هم درست کرد و در شکل های متفاوت در مراسم و مهمانی ها از آن استفاده کرد . در ضمن می توان در پودر نارگیل ، پودر پسته هم غلطاند .