شیرینی خامه ای

شیرینی خامه ای

 

مواد لازم :

 

آرد کیک ۷۵گرم
آرد ذرت ۷۵گرم
کرم تارتار سه چهارم قاشق مرباخوری
جوش شیرین کمتر از نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۳عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده
پودرقند سه چهارم لیوان
خامه و پودر قند به مقدار کافی

طرز تهیه :
فر را با ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنیم تا گرم شود.کف سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم .مواد خشکمان را به جز پودرقند ،۳ بار با هم الک کنید. حالا در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را هم بزنید، سپس پودرقند را به تدریج به آن اضافه کنید و هم  زدن را ادامه دهید تا سفت شود و شکل بگیرد ( اگر ظرف را وارونه کنید مواد از داخل آن به بیرون نریزد ) در این مرحله زرده را اضافه می کنید. هر بار یک عدد و بعد به هم زدن ادامه می دهید ، ۳تا ۵ دقیقه کافی است زرده سوم را هم که زدید ،مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنیدتا پف آن نخوابد . مواد به دست آمده باید کمی سفت شود.  مواد را در قیف ریخته و روی کاغذ روغنی بشکل دایره از مواد بریزید و در فر به مدت ۵ یا ۷ دقیقه بپزید.
شیرینی ها را از فر در بیاورید و پس از چند دقیقه روی پایه توری خنک کنید. پس از این که شیرینی کامل سرد شد، هر کدام را با خامه پر کرده و روی آن را با پودرقند تزئین کنید. ۳۰ دقیقه طول می کشد تا این شیرینی کمی نرم شود.

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید