شستشوی کاهو

برگ‌ها را از هم جدا کرده و برای رفع گل و لای و کاهش آلودگی از باکتری‌ها در آب برای مدت کوتاهی می خیسانیم. (برگ‌های کاهو را از قسمت سر به راحتی می توان جدا کرد)با این یرگ های سبز کاهو میتوان کوکو درست کرد یا با سبزی کوکو مخلوط کرد یا در ته دیگ بکار برد . بعد از شستن گل و لای، کاهو را در محلول آب و موادی مانند سرکه سفید برای مدت تقریباً ۱۰ دقیقه ریخته و پس از آن به خوبی آنها را شسته و آبکشی می کنیم. برگ‌ها را درون آبکش خوب تکان داده تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

برخی دوقطره مایع ظرفشویی را مناسب میدانند .  برای شستشوی کاهو حتماً آن را با آب خیلی سرد بشویید. این کار به ماندگاری بیشتر کاهو کمک می‌کند.

46--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---Wash-lettuce-5--شستشوی-کاهو

 

46--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---Wash-lettuce--شستشوی-کاهو

 

 

46--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---Wash-lettuce-1--شستشوی-کاهو

بعد میتوانید در محلول ضدعفونی خیس کنید و سپس چندین بار آنها را آبکشی کنید .

46--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---Wash-lettuce-3--شستشوی-کاهو

 

 

46--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---Wash-lettuce-2--شستشوی-کاهو
برای بهتر خشک شدن برگ های کاهو، آن را بین دو لایه حوله‌ ی کاغذی قرا داده و می پوشانیم تا به آرامی آب آن گرفته و تا جایی که ممکن است خشک شود.

 

46--cookingpabi--آشپزی-با-پابی---Wash-lettuce-4--شستشوی-کاهو

Check Also

کوکی کدوحلوایی

مواد لازم کره آب شده ۲ پیمانه شکر ۲ پیمانه بیکینگ‌پودر دو قاشق چایخوری جوش‌شیرین ...

دیدگاهتان را بنویسید