سیب زمینی برشته

مواد لازم :

سیب زمینی ۵۰۰ گرم
هویج آبپز ۲ عدد
پنیر رنده شده پارمسان ۵۰ گرم
پوست پرتغال رنده شده ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
سرکه بالزامیک ۱ قاشق
جوز هندی یک عدد
 روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

سیب زمینی ها را خوب می شویم و به همراه مقدار آب و نمک روی حرارات می گذاریم تا پخته شوند. بعد از پختن آنها را پوره می کنیم  . هویج را رنده درشت می کنیم و به همراه پوست پرتقال رنده شده ، جوز هندی و نمک و فلفل با کره و پنیر کمی مخلوط می کنیم . مواد آماده شده را درون قیف با ماسوره ی شکوفه می ریزیم . روی سینی فر کاغذ روغنی پهن می کنیم کمی روغن زیتون می ریزیم و از مواد آماده شده مانند گل یا هر شکل دیگر با فاصله شکوفه می زنیم . در انتها کمی پنیر پارمسان دیگر روی آنها رنده می کنیم . فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر می گذاریم تا لبه های آن برشته شود . در هنگام سرو روی آنها را با سرکه بالزامیک قطره قطره تزئیین می کنیم .

 

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید