مواد لازم :
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
هویج آبپز | ۲ عدد |
پنیر رنده شده پارمسان | ۵۰ گرم |
پوست پرتغال رنده شده | ۱ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
سرکه بالزامیک | ۱ قاشق |
جوز هندی | یک عدد |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را خوب می شویم و به همراه مقدار آب و نمک روی حرارات می گذاریم تا پخته شوند. بعد از پختن آنها را پوره می کنیم . هویج را رنده درشت می کنیم و به همراه پوست پرتقال رنده شده ، جوز هندی و نمک و فلفل با کره و پنیر کمی مخلوط می کنیم . مواد آماده شده را درون قیف با ماسوره ی شکوفه می ریزیم . روی سینی فر کاغذ روغنی پهن می کنیم کمی روغن زیتون می ریزیم و از مواد آماده شده مانند گل یا هر شکل دیگر با فاصله شکوفه می زنیم . در انتها کمی پنیر پارمسان دیگر روی آنها رنده می کنیم . فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر می گذاریم تا لبه های آن برشته شود . در هنگام سرو روی آنها را با سرکه بالزامیک قطره قطره تزئیین می کنیم .