سوپ هویج با با دام پرک شده
مواد لازم :
هویج | ۷۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
بادام پرک شده | نصف پیمانه |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذا خوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذا خوری |
کنجد | ۱ قاشق غذا خوری |
دارچین | به مقدار لازم |
هویج رنده شده | برای تزئین |
تخم مرغ | ۱ عدد |
طرز تهیه:
برای تهیه هویج های روی سوپ اول به هویج ها کمی نمک و دارچین می زنیم . اول در آرد می غلطانیم بعد در تخم مرغ زده شده و در انتها در کنجد . بعد آنها را روی کاغذ روغنی گذاشته و در فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد برای ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا برشته شود و کنار می گذاریم . هویج ها را در ظرفی با مقداری آب می پزیم در انتهای پخت رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون را می ریزیم . حالا با گوش کوب برقی به صورت پوره در می آوریم و نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم . در هنگام سرو سوپ ، روی آن را با بادام پرک شده و هویج های برشته شده و باقی مانده روغن زیتون تزئین می کنیم . این سوپ به خاطر داشتن هویج بسیار مقوی و سرشار از ویتامین است .