سوپ هویج با با دام پرک شده

سوپ هویج با با دام پرک شده

مواد لازم  :

هویج ۷۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
بادام پرک شده نصف پیمانه
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری
کنجد ۱ قاشق غذا خوری
دارچین به مقدار لازم
هویج رنده شده برای تزئین
تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه:

برای تهیه هویج های روی سوپ اول به هویج ها کمی نمک و دارچین می زنیم . اول در آرد می غلطانیم بعد در تخم مرغ زده شده و در انتها در کنجد . بعد آنها را روی کاغذ روغنی گذاشته و در فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد برای ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا برشته شود و کنار می گذاریم . هویج ها را در ظرفی با مقداری آب می پزیم در انتهای پخت رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون را می ریزیم . حالا با گوش کوب برقی به صورت پوره در می آوریم و نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم . در هنگام سرو سوپ ، روی آن را با بادام پرک شده و هویج های برشته شده و باقی مانده روغن زیتون تزئین می کنیم . این سوپ به خاطر داشتن هویج بسیار مقوی و سرشار از ویتامین است .

 

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید