سوپ مرغ و سیب زمینی
شام, چی بخوریم, جشن و میهمانی, چی بپزیم
1,802 دیده شده
مواد لازم :
سینه مرغ
|
۳۵۰ گرم
|
پیاز متوسط
|
۱ عدد
|
سیر
|
۲ حبه
|
آرد
|
۲ قاشق غذاخوری
|
آب مرغ
|
۱ پیمانه
|
سیب زمینی
|
۲۵۰ گرم
|
جوزهندی
|
به میزان لازم
|
شیر
|
۲لیوان
|
نخودفرنگی پخته
|
۳/۱ لیوان
|
روغن زیتون
|
۲ قاشق غذاخوری
|
نمک و فلفل
|
به میزان لازم
|
طرز تهیه سوپ مرغ و سیب زمینی:
سینه های مرغ را مکعبی خرد می کنیم، آنها را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. در یک قابلمه متوسط، یک قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد، مرغ ها را در آن می ریزیم و ۲ الی ۳ دقیقه سرخ می کنیم تا طلائی شود. سپس مرغ ها را در یک کاسه مناسب می ریزیم.
پیاز را پوست می کنیم و آن را ریز خرد می کنیم. سیر را نیز پس از پوست کندن، له می کنیم. در یک تابه، یک قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و آن را نیز روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود. سیر له شده و پیاز خرد شده را در روغن داغ تفت می دهیم. آنها را با کمی نمک مزه دار می کنیم. حدود ۵ دقیقه آن را تفت می دهیم. پس از ۵ دقیقه، آرد را روی آن می پاشیم و مرتباً هم می زنیم تا کمی آرد سرخ شود و بوی خامی آن گرفته شود. سپس به آرامی آب مرغ را داخل این مخلوط می ریزیم و کاملاً سوپ را مخلوط می کنیم تا یک دست شود. سیب زمینی ها را پوست می کنیم و آنها را مکعبی در ابعاد ۱ سانتیمتری خرد می کنیم و در این مرحله سیب زمینی های خرد شده را داخل سوپ می ریزیم. وقتی سوپ به جوش آمد، حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم تا سیب زمینی بپزد و ترد شود.
شیر و جوز هندی را به سوپ اضافه می کنیم. می گذاریم ۳ الی ۵ دقیقه آرام بجوشد تا غلیظ شود. مرغ های سرخ شده، ذرت پخته و نخود فرنگی پخته را به سوپ اضافه می کنیم. می گذاریم باز هم حدود ۵ الی ۷ دقیقه بجوشد تا مرغ هم کم کم مغز پخت شود. در آخر، سوپ را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم سوپ برای سرو آماده است که می توان با مقداری جعفری و یا گشنیز تزوین کنیم.
روغن زیتون نخودفرنگی ذرت پخته جوزهندی طرز تهیه سوپ مرغ و سیب زمینی چی بپزیم چی بخوریم آب مرغ سیر سیب زمینی آرد سینه مرغ فلفل پیاز نمک شیر ۱۳۹۶-۰۲-۲۵