سوپ قارچ
مواد لازم :
روغن زیتون | ۲قاشق سوپ خوری |
پیاز متوسط خرد شده | یک عدد |
سیر له شده | ۲بوته |
گل کلم کوچک ریز خرد شده | ۱ عدد |
آب مرغ | ۵فنجان |
قارچ دکمه ای سفید درشت خرد شده | ۱۵۰گرم |
گشنیز تازه خرد شده | ۱فنجان |
پونه | برای تزیین |
طرز تهیه :
روغن زیتون را در قابلمه ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود . پیاز را کمی تفت داده تا سبک شود ، سیر و گل کلم را به آن اضافه کنید . حرارت را پایین آورده و بگذارید پیاز و گل کلم حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند. بعد قارچ را اضافه و کمی تفت داده ، آب مرغ و سهچهارم گشنیز را به آن اضافه کنید. اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم بجوشند تا قارچ ها نرم شوند. سوپ آماده است . سپس به آن نمک و فلفل اضافه کنید. هنگام سرو آن را کاسهای بریزید و باقی گشنیز را روی آن بپاشید و در صورت تمایل با پونه کوهی آن را تزیین کنید.