سوپ عدس و ذرت
مواد لازم :
عدس پخته | یک فنجان |
ذرت | دو فنجان |
آب مرغ | دو فنجان |
سس گوجه فرنگی | ۴۰۰ گرم |
گوجه فرنگی رنده شده | ۴۰۰ گرم |
سیر له شده | دو تا ۳ حبه |
پیاز متوسط خرد شده | یک عدد |
فلفل سبز دلمه ای خرد شده | یک عدد |
فلفل قرمز | دو قاشق سوپ خوری |
ادویه کاری | یک چهارم قاشق چای خوری |
زیره | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
پخت این سوپ بسیار راحت است و خیلی سریع آماده می شود .تمام مواد ، بجز ذرت و سس گوجه فرنگی را در داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا حدود نیم ساعت پخته شود. سپس سس گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید و یک ربع دیگر به پختن آن ها ادامه دهید. سوپ آماده شده را بعد از ریختن در ظرف با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.