سوپ ضد سرما خوردگی
مواد لازم
پیاز خرد شده | ۲/۱ پیمانه |
آب مرغ | ۲ لیتر |
قارچ | ۱پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
گل کلم | ۲پیمانه |
گشنیز تازه خرد شده | ۱پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
روغن را در قابلمه ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، سیر و گل کلم را در آن بریزید. حرارت را پایین آورده و بگذارید پیاز و گل کلم حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند. آب مرغ، قارچ ها و سه چهارم گشنیز را به آن اضافه کنید. اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم بجوشند تا نرم شوند. سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود. سوپ را در غذاساز بریزید تا صاف و یکدست شود. آن را به قابلمه برگردانید و بگذارید به جوش بیاید بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
هنگام سرو آن را با ملاقه در کاسه ای بریزید و باقی گشنیز را روی آن بپاشید و در صورت تمایل با پونه کوهی آن را تزیین کنید. امیدوارم برای پیشگیری از بیماری ها و مراقبت از خودتان بتوانید این استراتژی ها را به کار ببرید.