موادلازم:
· ۳۵۰ گرم گوشت گاو یا گوشت کبابی بره، برش خورده در ۲.۵ سانتی متر
· ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع
· ۴۰۰ گرم آب گوشت
· ۱ پیمانه پیاز خرد شده (۱ عدد بزرگ )
· ۲/۱ پیمانه کرفس خرد شده ( ۱ساقه )
· ۱ قاشق سوپخوری پونه کوهی یا ریحان
· ۴/۱ قاشق سوپخوری فلفل سیاه
· ۲ عدد سیر
· ۱ عدد برگ بو
· ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
· ۱ پیمانه هویج پوست کنده و خرد شده یا ۲/۱ پیمانه سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده
· ۳/۲ پیمانه جو زود پز
طرز تهیه سوپ جوباگوشت گاو:
ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای ۵/۱ ساعت بپزید ( برای گوشت بره ۴۵ دقیقه).
گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد میریزیم شعله را کم کرده و میگذاریم تا ۱۵ دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله میتوان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج میکنیم .غذا آماده سرو است.
این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.
آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی