سوپ ایتالیای
مواد لازم :
یک سوم پیمانه | |
کلم برگ خورد شده | ۲ پیمانه |
گوجه فرنگی | ۴عدد |
جو | نصف پیمانه |
هویج متوسط | ۲ عدد |
ساقه کرفس | ۱پیمانه |
کدو | ۲پیمانه |
سیب زمینی | ۲عدد متوسط |
جعفری خورد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، ادویه جات | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
طرز تهیه:
نخود و جو را از شب قبل خیس می کنیم وبه مدت ۱ ساعت جداگانه می پزیم . کلم برگ را خرد کرده ودر قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات بدون روغن تفت می دهیم . سپس هویج، کرفس، کدو و سیب زمینی نگینی شده را به همراه آب گوجه فرنگی ، نخود پخته شده و جو را هم به این مواد اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت یک ساعت بپزد تا خوب جا بیفتد و در آخر جعفریهای خورد شده را به این سوپ اضافه می کنیم و به همراه روغن زیتون و نان برشته شده سرو می کنیم.