سوفله مرغ و سیب زمینی 2
سوفله مرغ و سیب زمینی 1

سوفله مرغ و سیب زمینی

سوفله مرغ و سیب زمینی

مواد لازم

سینه مرغ ۱۰۰ گرم
پیاز خرد شده ( رنده شده ) ۱ عدد متوسط
سیب زمینی نگینی خرد شده ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای خرد شده ۳قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر پیتزا ۵۰ گرم
گردوخرد شده ۵ عدد
شیر ۳/۴ لیوان
ادویه کاری به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه 

سیب زمینی های خرد شده را در روغن سرخ می کنیم و کنارمی گذاریم.

پیازها را در روغن سرخ می کنیم و بعد زرد چوبه و ادویه کاری را به آن اضافه کرده در حدود ۲ تا ۴ ثانیه تفت می دهیم . مرغ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کمی مرغ بپزد و رنگ آن کمی تغییر کند بعد گوجه و فلفل دلمه ایی را هم اضافه کرده و تفت دهید به اندازه ایی که فلفل دلمه ایی کمی نرم شود . حالا نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید . و به کناری بگذارید.

حالا تخم مرغ را خوب با همزن برقی ۵ دقیقه بزنید ، پنیر پیتزا و گردو و شیر راهم ریخته و خوب مخلوط کنید و سس بدست آمده را کناری بگذارید.

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید .

سیب زمینی های سرخ شده را توی ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با مواد مرغ بپوشانید و در آخر هم سس آماده شده را روی مواد بریزید و بگذارید درون فر تا به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد و روی غذا طلایی رنگ شود . بعد از آماده شده درون همان ظرف فر غذا را سرو کنید .

نکته

۱ـ برای اینکه پف این غذا بیشتر بشه می توانید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده را با شیر و گردو و پنیر پیتزا مخلوط کنید و سفیده را هم در ظرفی جداگانه خوب با هم زن بزنید تا پف کند و در آخر سفیده را به بقیه مواد سس اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابه و روی مواد مرغ درون ظرف فر بریزید.

۲ـ اگر دوست داشته باشید می توانید در انتها کمی پنیر پیتزا هم روی ظرف بریزید .

1pabi

چی بخوریم,غذای سالم,رژیم,رژیم غذایی,ورزش,سلامتی,آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی فرنگی,آشپزی ملل,چی نخوریم,چی بپزیم,چی نپزیم,بدون چربی,بدون روغن,بدون گوشت,بی روغن,بدون برنج,بی برنج,بدون کلسترول,بدون نمک,بی نمک

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید