سوفله مرغ و سیب زمینی
مواد لازم
سینه مرغ | ۱۰۰ گرم |
پیاز خرد شده ( رنده شده ) | ۱ عدد متوسط |
سیب زمینی نگینی خرد شده | ۱ عدد متوسط |
گوجه فرنگی خرد شده | ۱ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای خرد شده | ۳قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پنیر پیتزا | ۵۰ گرم |
گردوخرد شده | ۵ عدد |
شیر | ۳/۴ لیوان |
ادویه کاری | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه
سیب زمینی های خرد شده را در روغن سرخ می کنیم و کنارمی گذاریم.
پیازها را در روغن سرخ می کنیم و بعد زرد چوبه و ادویه کاری را به آن اضافه کرده در حدود ۲ تا ۴ ثانیه تفت می دهیم . مرغ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کمی مرغ بپزد و رنگ آن کمی تغییر کند بعد گوجه و فلفل دلمه ایی را هم اضافه کرده و تفت دهید به اندازه ایی که فلفل دلمه ایی کمی نرم شود . حالا نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید . و به کناری بگذارید.
حالا تخم مرغ را خوب با همزن برقی ۵ دقیقه بزنید ، پنیر پیتزا و گردو و شیر راهم ریخته و خوب مخلوط کنید و سس بدست آمده را کناری بگذارید.
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید .
سیب زمینی های سرخ شده را توی ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با مواد مرغ بپوشانید و در آخر هم سس آماده شده را روی مواد بریزید و بگذارید درون فر تا به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد و روی غذا طلایی رنگ شود . بعد از آماده شده درون همان ظرف فر غذا را سرو کنید .
نکته
۱ـ برای اینکه پف این غذا بیشتر بشه می توانید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده را با شیر و گردو و پنیر پیتزا مخلوط کنید و سفیده را هم در ظرفی جداگانه خوب با هم زن بزنید تا پف کند و در آخر سفیده را به بقیه مواد سس اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابه و روی مواد مرغ درون ظرف فر بریزید.
۲ـ اگر دوست داشته باشید می توانید در انتها کمی پنیر پیتزا هم روی ظرف بریزید .
چی بخوریم,غذای سالم,رژیم,رژیم غذایی,ورزش,سلامتی,آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی فرنگی,آشپزی ملل,چی نخوریم,چی بپزیم,چی نپزیم,بدون چربی,بدون روغن,بدون گوشت,بی روغن,بدون برنج,بی برنج,بدون کلسترول,بدون نمک,بی نمک