سمبوسه اسفناج
مواد لازم :
نان لواش | به مقدار لازم |
اسفناج پخته | ۵۰۰ گرم |
پنیر صبحانه | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
مغز آفتابگردان | ۸۰ گرم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
طرز تهیه این سمبوسه بسیار آسان است . ابتدا نان های لواش را بصورت نوارهای بلند ۵ تا ۸ سانتی متری برش می زنیم . پنیر صبحانه یا پنیر محلی را با پشت چنگال له می کنیم . اسفناج پخته شده مقداری نمک و فلفل ، مغز تخم آفتابگردان و تخم مرغ را با پنیر خوب مخلوط می کنیم . از مواد مقداری برداشته و بصورت مثلث در گوشه نان می ریزیم و و مانند سمبوسه نان را می پیچیم . وقتی تمام مواد را به این روش آماده کردیم تمام سطح آنها را با قلم مو آشپزی روغن می زنیم و در فر ۱۸۰ درجه برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی و برشته شود قرار می دهیم . این سمبوسه با ماست چکیده به عنوان سس بسیار لذیذ می باشد .
نکته : البته اگر سمبوسه ها را کوچک آماده کنیم می توانیم به عنوان یک فینگر فود در مناسبتها از آنها استفاده کنیم .