مواد لازم:
• ۵۰۰ گرم سیبزمینی
• یک پیمانه نخودفرنگی
• دو عدد تخممرغ
• ۲۰۰ گرم خیارشور
• یک پیمانه هویج رنده شده
• یک پیمانه کلم قرمز
• ۲۰۰ گرم ژامبون
• یک پیمــانه سس مایونز
• یک پیمانه ماست
• یک عدد فلفل دلمهای
• سه عدد گوجهفرنگی
• نعنا خشک به میزان لازم
طرز تهیه سالاد روسی:
۱. سیب زمینی های پخته و سرد شده را نگینی خرد کنید. ژامبون و خیارشور را نیز نگینی خرد کنید.کلم قرمز را ساتوری کرده، تخم مرغها را پخته، رنده کرده و فلفل دلمهای را نیز نگینی خرد میکنیم.
۲. سپس همه مواد را مخلوط میکنیم. نعنا خشک، نمک، فلفل و ادویه را نیز با هم مخلوط کرده، بعد آبلیمو، سس و ماست را به ترکیب ادویه میافزاییم. حالا سس را با مواد سالاد ترکیب میکنیم و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سالاد کاملا طعمدار شود. برای تزیین آن از ژامبون، گوجه فرنگی و هویج استفاده میکنیم.
نوش جان