سس پستو
سس پستو

سس پستو

سس پستو

مواد لازم

گردو ۲/۱ پیمانه
ریحان تازه ۴ پیمانه
پنیر پارمسان ۲/۱ پیمانه
سیر ۱ تا ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون ۱ پیمانه

 

طرز تهیه سس پستو

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. گردو را روی سینی فر می ریزیم و آن را به مدت ۵ الی ۸ دقیقه در فر قرار می دهیم تا طلائی رنگ شده و بو داده شوند. سپس آنها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود  . در دستگاه غذاساز، گردوی تفت داده شده و ریحان تازه، پنیرپارمسان رنده شده و سیر را می ریزیم و به میزان لازم نمک و فلفل به آنها اضافه می کنیم و سپس آنها را کاملاً مخلوط می کنیم تا مواد کاملاً له شوند (در صورت تمایل می توانید از خرد شدن کامل مواد جلوگیری نموده تا گردوبصورت درشت خرد شده باقی بماندبعد از کمی مخلوط شدن سرعت غذاساز را روی کم می کنیم و روغن زیتون را کم کم به پستو اضافه می کنیم. وقتی مواد کاملاً یکدست شد، سس پستو آماده است.

2pabi

این سس را با پاستای پخته سرو می کنند. پستو را می توانید در یخچال به مدت بیشتر از ۳ روز نگهداری کنید. باید روی آن را با پلاستیک بپوشانید و آن را پرس کنید. پستو در مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آماده می شود و این مقدار مواد اولیه برای تهیه ۱ تا ۲ پیمانه پستو مناسب است.

2.0pabi

Check Also

دو پیازه میگو

مواد لازم: میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ...

دیدگاهتان را بنویسید