سس فرانسوی

سس فرانسوی  

مواد لازم :

 

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
ارده ۳قاشق غذاخوری
نخودپخته ۱پیمانه خورد شده
زرشک ۲قاشق غذاخوری
زعفران آب شده ۱قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز به میزان لازم
لیموترش به میزان لازم

طرز تهیه:

نخود را یک شب قبل خیس کرده ، در طی این مدت آب آن را چندین بار عوض کنید . نخود ها را با آب کافی بپزید تا کاملا پخته شوند . نخودهای پخته شده را به همراه ارده روغن زیتون و بقیه مواد در مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آید . این سس به دلیل داشتن زرشک خوش رنگ است . از این سس  بر روی یک سالاد فصل مخصوص (کاهو، هویج رنده شده، ذرت و کمی گردو) لذت ببرید .

Check Also

سالادایتالیایی بامرغ

مواد لازم برای سالاد: مرغ ۶ تکه (۳۰۰ گرم) پنیر موتزارلا مقداری گوجه فرنگی (به ...

دیدگاهتان را بنویسید