سبزی پلو میگو

مواد لازم

برنج ۳پیمانه
سبزی پلویی ۲پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲-۳ حبه
گوجه فرنگی ۲-۳عدد
میگو پاک کرده ۳۰۰ گرم
سرکه سفید ۲ قاشق غذا خوری
شوید جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده نصف استکان
کدو نگینی خرد شده نصف استکان
فلفل دلمه ای خرد شده نصف استکان
روغن زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و آبلیمو به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه

 

برنج را از چند ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس می کنیم . در یک قابلمه مناسب ، آب و نمک جوش بیاورید و بعد آب برنج را خالی کنید و برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید و بعد از اینکه مجددا آب جوش آمد ، سبزی پلو را به برنج اضافه کنید و اجازه دهید برنج پخته شود . ( بسته به نوع برنج مقدار جوش را به تشخیص خود انجام دهید ) بعد برنج را ابکش می کنیم واجازه دهید که برنج دم بکشد.

در یک قابلمه تا دو سوم آب + یک قاشق چایخوری نمک و دو قاشق غذا خوری سرکه بریزید و بگذارید کاملا بجوشد . میگو ها را داخل آب در حال جوش بیندازید و بعد از اینکه کمی صورتی رنگ شدند آنها را آب کش کنید و بگذارید سرد شوند .

پیاز را نگینی ریز خرد کنید و در تابه ای کمی روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی شود ، سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و همراه زرد چوبه کمی تفت دهید و بعد میگو ها را اضافه کنید و خوب دو طرف میگو را تفت دهید .

گوجه را میکس کنید و داخل تابه بریزید کمی حرارت زیر تابه را زیاد کنید تا آب گوجه ها کشیده شود .

بعد از اینکه کمی سس غلیظ شد ، کدو و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را همراه شوید و جعفری ساطوری شده به تابه اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید . نیمی از زعفران دم کرده را به سس بیفزائید و حرارت را بسیار ملایم کنید و درب ظرف را بگذارید تا مواد کاملا بپزند و مزه دار شوند .

بعد از اینکه مواد کاملا پختند نمک و فلفل آن را اندازه کنید ، به مقدار دلخواه آبلیمو داخل آن بریزد و هم بزنید .

برنج را در ظرف مناسب بکشید و لابه لای آن را با سس میگو پر کنید و مقداری از میگو ها را روی پلو بچینید و سرو کنید .

80--cookingpabi-Shrimp,-rice-and-vegetables-سبزی-پلو-میگو

نکته :

استفاده از سرکه سفید برای جوشاندن میگو ، برای از بین بردن بوی میگو است . اگر خیلی به بوی میگو حساس نیستید ، جوشاندن میگو در آب و نمک کفایت میکند . ولی اگر خیلی حساس باشید برای از بین بردن بوی میگو ، از یک شاخه خرد نشده کرفس و یک برگ بو درسته نیز استفاده کنید و بعد از آب کش کردن میگو ، کرفس و برگ بو را از آن جدا کنید و دور بیندازید .

 

سبزی پلو میگو, برنج, سبزی پلویی , پیاز،سیر,گوجه فرنگی ,میگو پاک کرده  ,سرکه سفید,شوید ,جعفری, خرد شده ,،زعفران ,دم کرده ,کدو ,نگینی ,فلفل دلمه ای , روغن زیتون,نمک ,، فلفل سیاه, آبلیمو,چی بپزیم ,چی بخوریم ,

 

 

این خوراک یا غذا را ایرانیها بیشتر می پزند واز خوارک های سالم و سنتی جهت استفاده بر سر سفره و جشنهای ایرانیان می باشد.

 

آشپزی ایرانی غذای ایرانی خوراک و غذای سنتی ایرانی

 

 

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید