ساندویچ هات داگ با سس لوبیا قرمز
مواد لازم کرم :
لوبیا قرمز پخته شده | ۵۰۰ گرم |
سس گوجه کم نمک | ۲۲۰ گرم |
شکر | ۲ قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز تند | ۱ قاشق چایخوری |
زیره | نصف قاشق چایخوری |
پونه | نصف قاشق چایخوری |
هات داگ بدون چربی | ۴عدد |
نان باگت | ۴عدد |
پنیر رنده شده مکزیکی بدون چربی | نصف فنجان |
پیاز پوست کنده و قطعه شده | ۱ عدد |
طرز تهیه :
لوبیا و سس گوجه ، شکر و پودر فلفل و پونه و زیره را در قابلمه مخلوط کرده به مدت ۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یک سس مزه دار درست شود .مقداری روغن را در ماهیتابه نچسبی اسپری کنید و هات داگ را ۵ دقیقه گریل کنید. در موقع سرو کردن هات داگها را در داخل نانها قرار داده و یک قاشق از سس روی آن بریزید . چند قطعه پیاز و یک قاشق پنیر روی هر کدام بریزید .ساندویچ آماده سرو است .