مواد لازم :
نان تورتیلا یا پیته ی ترکی | ۲ عدد |
سینه مرغ پخته | ۳۰ گرم |
قارچ | ۵ تا ۶ عدد |
فلفل قرمز | ۱عدد |
فلفل سبز چیلی | ۱عدد |
پیاز درشت | ۲عدد |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ۲/۱ ۳ قاشق غذاخوری |
کاهو | ۳ تا ۴ برگ |
پنیر چدار رنده شده | ۱ پیمانه |
سس چیلی | یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه :
مرغ را بپزید و به صورت مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید.فلفل و پیاز را که نگینی خرد کرده اید داخل تابه بریزید و با مقدار بسیار کمی روغن تفت دهید.وقتی پیاز نرم شد، قارچ را اضافه کنید و شعله گاز را بالا ببرید تا قارچ آب نیندازد.سس چیلی را همراه با نمک و ادویه ها اضافه کنید و هم بزنید.در ادامه نان ترتیلا را روی میز کار پهن کنید و کمی از مایه ای را که در مرحله قبل آماده کرده اید وسط نان ها بگذارید و کمی پنیر روی مواد بریزید و نان ها را بپیچید.دست پیچ های آماده شده را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.