سالاد سزار

سالاد سزار

مواد لازم :

کاهو ۱ عدد
سینه مرغ ۱۰۰ گرم
بیکن مرغ ۵۰ گرم
نان تست ۲ برش
نمک فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش ۱ عدد
 

طرز تهیه :

کاهو را تمیز کرده و خوب شسته و کنار می گذاریم تا خشک شود . نان ها را به مکعب های ۱در ۱ برش زده و با یک قاشق روغن زیتون و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده در سینی فر ریخته و در فر گرم با دمای ۱۲۰ درجه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا برشته شود . سینه مرغ را به شکل دلخواه برش زده و با مابقی روغن زیتون تفت می دهیم . کاهو ها را به دلخواه برش زده با مرغ و بیکن خرد شده مخلوط کرده . برای سس این سالاد ، سس خردل آب یک لیموترش و کمی نمک وفلفل را با هم مخلوط می کنیم . نان های تست شده را به کاهو اضافه کرده و سس را روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم سالاد سزار ما آماده است . بعد از کشیدن در ظرف سرو روی آنرا با پنیر پارمسان و گوجه گیلاسی تزئین می کنیم .

Check Also

شیرینی نارگیلی

مواد لازم : نارگیل رنده‌شده ·         ۲۰۰ گرم شکر ·         دوسوم فنجان آرد سفید یک‌سوم ...

دیدگاهتان را بنویسید