سالاد جو و رز ماری
مواد لازم :
جو | ۲۰۰ گرم |
گوجه فرنگی گیلاسی | ۲۰۰ گرم |
رز ماری | ۱ شاخه |
سیر | ۳ حبه |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک | ۱ قاشق غذا خوری |
آبلیموی تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
در ابتدای جو را باید ۱ تا دوساعت قبل خیس کنیم ،بعد در ظرف بزرگی اجازه دهیم تا به همراه ۱ قاشق نمک پخته شود . سپس مانند برنج آب کش می کنیم روی آن کمی آب ولرم می ریزیم تا لاعاب آن از بین برود . در ماهی تابه ای یک تا دو قاشق روغن زیتون ریخته و گوجه فرنگی های گیلاسی را که از وسط به دو قسمت تقسیم کرده ایم می ریزیم و حرارت را بالا برده و سریع تفت می دهیم . سیر ها را همر خرد می کنیم و به همراه رز ماری های خرد شده اضافه می کنیم . حالا جو ها را هم اضافه می کنیم و فقط کمی تفت می دهیم . باید توجه داشت که گوجه فرنگی ها نباید شکل خودشون را از دست بدهند در انتها نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم . موقع انتقال به ظرف سرو آب لیموی تازه را هم اضافه می کنیم . این سالاد برای افراد دیابتی به خاطر داشتن جو بسیار مناسب است . نوش جان