سالاد جو و رز ماری

سالاد جو و رز ماری

مواد لازم  :

جو ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی گیلاسی ۲۰۰ گرم
رز ماری ۱ شاخه
سیر ۳ حبه
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک ۱ قاشق غذا خوری
آبلیموی تازه به مقدار لازم

طرز تهیه :

در ابتدای جو را باید ۱ تا دوساعت قبل خیس کنیم ،بعد در ظرف بزرگی اجازه دهیم تا به همراه ۱ قاشق نمک پخته شود . سپس مانند برنج آب کش می کنیم روی آن کمی آب ولرم می ریزیم تا لاعاب آن از بین برود . در ماهی تابه ای یک تا دو قاشق روغن زیتون ریخته و گوجه فرنگی های گیلاسی را که از وسط به دو قسمت تقسیم کرده ایم می ریزیم و حرارت را بالا برده و سریع تفت می دهیم . سیر ها را همر خرد می کنیم و به همراه رز ماری های خرد شده اضافه می کنیم . حالا جو ها را هم اضافه می کنیم و فقط کمی تفت می دهیم . باید توجه داشت که گوجه فرنگی ها نباید شکل خودشون را از دست بدهند در انتها نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم . موقع انتقال به ظرف سرو آب لیموی تازه را هم اضافه می کنیم . این سالاد برای افراد دیابتی به خاطر داشتن جو بسیار مناسب است . نوش جان

 

 

Check Also

سالادایتالیایی بامرغ

مواد لازم برای سالاد: مرغ ۶ تکه (۳۰۰ گرم) پنیر موتزارلا مقداری گوجه فرنگی (به ...

دیدگاهتان را بنویسید