مواد لازم:
کاهو تازه: ۱ عدد
نان تست: ۴-۳ عدد
روغن زیتون بکر: ۱۵۰ میلی لیتر
پنیر پارمیزان: ۱۰۰ گرم
سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوی
تخم مرغ: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
سس ورسترشایر: ۲ قاشق غذاخوری
طرزتهیه سالادسزارساده:
۱- برای درست کردن این سالاد باید قسمت های سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده، سپس برگ ها را خوب بشوییم و خشک کنیم.
۲- دور نان های تست را به صورت یک قاب برش می زنیم و به کنار می گذاریم (دور نان چون خشک تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی کند. به همین دلیل دور نان را جدا می کنیم و از بقیه نان استفاده می کنیم) قسمت های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد یک سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست می کنیم.
۳- برای آماده سازی سس سالاد ابتدا آب لیمو، تخم مرغ (تخم مرغ را یک دقیقه آب پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و با همزن یا غذاساز خوب مخلوط می کنیم. بعد از حدود ۵ دقیقه، کم کم شروع به اضافه کردن روغن می کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.
۴- برای سرو این سالاد کافی است برگ های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته، نان های تست شده و پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب (آمریکایی ها و اروپایی ها) را به آن اضافه کنید.
۵- در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است ولی دستور تهیه ای که ذکر شد درواقع اصیل ترین دستور تهیه سالاد سزار است.