ریزوتو با کدو
مواد لازم :
برنج سفید | ۳۰۰ گرم |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
کدو سبز | ۲ عدد |
کره | ۲۰ گرم |
سبزی خشک معطر | ۲ قاشق غذا خوری |
آبگوشت ( یا آب مرغ ) | ۲ لیوان |
سیر | ۱ حبه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
در کاسه ای برنج را خوب شسته و با ۱ قاشق نمک ۱ ساعت قبل از پخت خیس می کنیم . پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن زیتون تفت می دهیم . سیر را خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم . کدو سبز را بعد از شستن به مکعب های ۱ در ۱ برش زده و به پیاز در حال سرخ شدن اضافه می کنیم . بعد از اینکه کدو ها سرخ شد آبگوشت یا آب مرغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بجوش بیاد . آب برنج را دور ریخته و برنج را به ظرف در حال جوش اضافه می کنیم . نمک و فلفل آنرا اندازه می کنیم و اجازه می دهیم با خرارت ملایم بپزد . در انتهای وقتی آب برنج کم شد و برنج پخته شد کره ا اضافه می کنیم . اضافه کردن کره در انتهی پخت باعث می شود عطر آن باقی بماند . قبل از سرو کردن سبزی خشک معطر را پودر کرده و به ریزوتو کدو اضافه می کنیم .