رول لازانیا و اسفناج
مواد لازم :
لازانیای پخته | ۸ ورق |
اسفناج پخته | ۳۰۰ گرم |
پنیر خامه ای | ۴۵۰ گرم |
پنیر پارمزان | نصف فنجان |
سس گوجه فرنگی | ۴۵۰ گرم |
پنیر موزارلا رنده شده | یک فنجان |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
سیر له شده | ۲ تا ۳ حبه |
طرز تهیه :
ورقه های لازانیارو در آب جوش و نمک می پزیم و خشک می کنیم و روی کاغذ روغنی پهن می کنیم. تا آب اضافه جدا شود . در یک کاسه پنیر خامه ای و پنیرپارمزان و سیر له شده و نمک و فلفل و اسفناج را مخلوط می کنیم ، تا مثل خمیری درآید . فر را با دمای ۱۷۵ سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود . روی هر ورقه ۲-۳ قاشق از مخلوط پنیر و اسفناج می ریزیم و پهن می کنیم.طوری که از یک طرف حدود ۱ سانت خالی بماند .حالا لازانیا ها را رول می کنیم بعد از وسط نصف می کنیم . رول ها رو در سینی یا ظرف مناسب فر می چینیم. روی رول ها کمی روغن اسپری می کنیم یا با برس می مالیم.روی هر رول کمی سس و مقداری پنیر موزارلای رنده شده می ریزیم.روی آن ها را با فویل می پوشانیم تا خشک نشوند .سینی رو داخل فر میگذاریم. تا زمانی که پنیر داخلی رول ها نرم و پخته به نظر بیاد.۴ تا ۵ دقیقه کافی است .این غذا را با سس گوجه سرو می کنیم.