مواد لازم :
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
گوشت کدو تنبل | ۳۵۰ گرم |
کلم بروکلی | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
تره فرنگی | ۱۰۰ گرم |
پنیر رنده شده پارمسان | ۵۰ گرم |
جوز هندی | یک عدد |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه رول سبزیجات :
سیب زمینی ها را خوب می شویم و به همراه مقدار آب و نمک روی حرارات می گذاریم تا پخته شوند. بعد از پختن آنها را پوره می کنیم . پوست کدو تنبل ها را گرقته و بروی کاغذ روغنی پخش کرده مقداری نمک و کمی روغن زیتون روی آن می ریزیم و درون فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا کدو ها هم بپزند . کلم بروکلی را بعد از تمیز کردن فقط برای ۳ تا ۴ دقیقه در آب جوش کمی شور می ریزم و بعد از درون آب تخلیه می کنیم . تره فرنگی ها را هم به بلندی ۱۵ سانتی متر برش زده و درون همان آب ریخته و بعد از ۳ دقیقه خارج کنید تا نرم شود و راحت بتوان آنها را رول کرد.در یک کاسه، پوره سیب زمینی ، کدو تنبل پخته و کلم بروکلی را می ریزیم تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .جوز هندی و فلفل را با مواد خوب مخلوط می کنیم . کاغذ روغنی را کمی چرب می کنیم . تره فرنگی ها را مانند صفحه کنار هم طوری می چینیم که کمی روی هم قرار بگیرند . از مواد آماده شده درون آن ها ریخته و مانند دلمه آنرا می بندیم بعد کاغذ روغنی را بسته بصورتی که مواد از درون آن خالی نشود . در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم . بعد از این زمان از فر خارج کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا کمی خنک شود .برای سرو در ظرف مخصوص می کشیم .