مواد لازم :
بادمجان دلمه ای | ۴ عدد |
گوشت مرغ چرخ شده | ۱۵۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد | ۱۰۰ گرم |
گوجه فرنگی گیلاسی | ۱۰۰ گرم |
پنیر پارمسان | ۲۰۰ گرم |
کشمش | ۱۰۰ گرم |
ریحان خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
زرد چوبه | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه رول بادمجان با پنیر پارمسان :
با دمجان ها را (یک نوار در میان ) پوست می کنیم . و برش های به ضخامت ۱۵ میلیمتری می دهیم . کمی آرد روی سطح آن می پاشیم و در روغن سر می کنیم . روی دستمال آشپزخانه می گذاریم یا روغن آنها گرفته شود . در تابه پیاز خرد شده را می ریزیم و به همراه مقدار کمی روغن سرخ می کنیم .کمی زرد چوبه می ریزیم . حالا گوشت مرغ را می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا گوشت مرغ خوب بپزد . نمک و فلفل را اضافه می کنیم . گوجه را به چهار قسمت برش می زینیم و به گوشت اضافه می کنیم . در این مرحله کشمش ، جعفری خرد شده و ریحان خرد شده را می ریزیم .پادمجان ها را با مواد آماده شده رول می کنیم و در روی مواد مقداری پنیر پارمسان می ریزیم و برای اینکه رول ها باز نشوند می توان از خلال دندان برای بستن رول ها استفاده کرد . در تابه ای آنها را می چینیم و با حرارات ملایم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه می دهیم غذا آماده شود . البته می توان تابه را به مدت ۲۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داد . در هنگام سرو غذا می توان با مقداری سس گوچه فرنگی تزئئن کنید .